zondag 1 maart 2009

Die Verwandlung

Motorrijden is voor mij iets heel individueels. Hoewel ik het vaak in een groep doe en me ook wel een deel voel van bijvoorbeeld de GS gemeenschap, vind ik het ook belangrijk dat het "eigen" is. Zoals ik mijn woonomgeving ook naar mijn eigen smaak en inzicht indeel, zo heb ik ook altijd mijn motoren naar mijn hand gezet.

De GSA is een lastig ding.

Er zijn er zoveel op de weg. De mogelijkheden om het beest te pimpen zijn ongekend, maar het probleem hierbij is een beetje dat iedereen hetzelfde doet. Ik zal vrees ik niet echt potten kunnen breken op het gebied van individualiteit. Maar ik ga wel mijn best doen om me aan een thema te houden voor deze fiets. Met mijn kleding is het me al gelukt.

Alles is Zwart en Grijs.

Zo zal het met de GSA ook zijn. De stickers op de tank met het rood maken plaats voor zwarte exemplaren. In het zwart staat de naam van mijn GSA trots op haar snavel. Walküre, zo wil ze genoemd worden.Om haar plek op het slagveld in te kunnen nemen heeft mijn Walküre wel een serieuze strijduitrusting nodig. Koffers, type aluminium kisten, mogen op geen enkele GSA ontbreken. Ik schreef er al eerder over, maar ik heb nu eindelijk de tijd gevonden om ze erop te zetten.

Hier een paar platen van het rek en de koffers:

Klaar voor de strijd!

De lijst met uit te voeren modificaties is nog langer, maar dit zijn wel de ingrijpendste geweest.

Later meer!

Geen opmerkingen: